Tips!

TIPS! Når du skal bestille jakker til en stor gruppe ansatte, er det viktig å velge et plagg som passer alle aldersgrupper.

TIPS! Når du skal bestille klær til alle ansatte, er det smart å kjøpe kvalitet - god kvalitet! Du kan alltid finne rimeligere klær, men kvalitetsklær vil bli brukt og budskapet varer lenger.

TIPS! Når du skal sette logo på et plagg, er det viktig å tenke på bruken av plagget. Skal det være et arbeidsantrekk hvor det er viktig at logoen vises godt? Eller skal plagget brukes av mottaker på fritiden, og hvor logoen kan plasseres litt mer diskret?

TIPS! Vi vil anbefale deg å se hvem som er målgruppen for ditt budskap. Er du bevisst her, og benytter deg av våre rådgivere og designeres kompetanse, vil du få maksimalt utbytte av dine anvendte reklamekroner.

TIPS! Skal du kjøpe inn reklameprodukter? Tenk på hvilke produkter du selv bruker i det daglige, og hvilke kvalitetskrav du selv setter. Gjenspeiler dette de produktene du kjøper med din logo, vil garantert budskapet leve lenger og treffe flere av mottakerne.

TIPS! Kjøper du julegaver til dine ansatte? Ved å være tidlig ute (før sommeren), har du anledning til å være med på gode fellesinnkjøp fra Østen. Du får da stor fleksibilitet, muligheten til å få en spesial-produsert gave for dere og til særdeles bra priser. Fordelen er også at du kan si til dine ansatte "dette har jeg fikset" og du kan slippe å bruke tid på alle som vil selge deg julegaver i månedene frem mot jul.

TIPS! Prøv kjente merkevarer som reklamebærere av ditt budskap! Dine kunder og ansatte vil identifisere dere med kvalitetsbevisshet og dere setter høye krav til dere selv.
Innlegg

Nyttige tips ved kjøp av profilprodukter!

Skal du kjøpe profileringsartikler eller firmagaver? Her er noen nyttige tips!

Les mer